ETUSIVU

OHJELMAPALVELUT

KILPAILUTAPAHTUMAT

PYYDÄ TARJOUS

VERKKOKAUPPA

REFERENSSIT

YHTEYSTIEDOT

MEDIA

ARKISTO

KIVISTÖ & TYNI

UUSNOSTALGISTA TUNNELMAA

Kivistö & Tyni on duo, jolla on monipuolinen, uusnostalginen ohjelmisto Amarillosta, Dianasta, Salattuun suruun, Tien kuninkaaseen ja vaikkapa Perseenlämmittimeen. Ohjelmistossa on mm. Elviksen, Dannyn, Kari Tapion, Topi Sorsakosken, Edu Kettusen, Mikko Kuustosen, Willie Nelsonin ja John Cashin klassikkobiisejä. Duo tekee uusnostalgista, hyvän tuulen musiikkia omanlaisella otteellaan, joka perustuu kahden kitaran ja kahden varsin erilaisen lauluäänen comboon.

Soittajilla on pitkä esiintymiskokemus, joka näkyy lavalla esiintyjien otteessa yleisöön. Ohjelmiston laajuus takaa, että duo pystyy reagoimaan erilaisiin yleisöihin unohtamatta kansainvälistäkään yleisöä.

Olli Kivistöllä on takanaan pitkä musiikki- ja radioura. Ollin muusikkotaustasta löytyy mm. legendaarinen Alwari Tuohitorvi. Kari Tynillä on takanaan pitkä tv-. radio- ja urheilutoiminnan uran. Nuoruuteen kuului myös bändi nimeltä Nummisuutarit.

Duo Kivistö & Tyni - hyvän mielen uusnostalgista kuuntelu- ja tanssimusiikkia!

Tämä kokoonpano tarjoaa ikimuistoisen ohjelmasisällön niin yritysjuhliin kuin yksityistilaisuuksiinkin. Kysy lisää ja buukkaa herrat omiin juhliisi!

Tiedustelut:
email: toimisto(at)sallap.fi
puh: 040 512 2304Ohjelmatoimisto ViihdeSallap Oy - 010 666 5710 - toimisto(at)sallap.fi - 2017

ViihdeSallap youtube facebook twitter etusivu kilpailutapahtumat artistit/ohjelmat levykauppa tarjous media