ETUSIVU

OHJELMAPALVELUT

KILPAILUTAPAHTUMAT

PYYDÄ TARJOUS

VERKKOKAUPPA

REFERENSSIT

YHTEYSTIEDOT

MEDIA

ARKISTO

KARI TYNI & OLLI KIVISTÖ

Duo Kivistö & Tyni tuo tilaisuuteenne mielenkiintoisen uusnostalgisen musiikin kattauksen 60-luvulta 2000-luvulle, kahdella erilaisella lauluäänellä ja kahdella kitaralla. Kari Tyni tunnetaan parhaiten radiosta, tv:stä ja JYPistä. Hän on tehnyt pitkän uran tehtävissä, joissa esiintyminen on ollut iso osa työtä.

Karilta löytyy kuitenkin myös musiikkitaustaa. Hän on soittanut nuoruudessa useissa kokoonpanossa, mm. Nummisuutareissa. Työuran aikanakin musiikki on kuulunut elämään lähes päivittäin, mutta harrastustasolla. Nyt musiikkiin on ollut mahdollista panostaa enemmän ja duossa Kivistö & Tyni esiin on noussut vahvasti mukaan myös Tynin laulupuoli.

Olli Kivistö muistetaan vauhdikkaana radiotoimittajana, mutta myös pitkän linjan muusikkona aina Alwari Tuohitorvesta omaan soolouraan, jonka tunnetuin hitti on Nälkämaa twist. Ammattimuusikon uraa seurasi pitkä ura YLE:ssä. Viime vuosina hän on tehnyt trubaduurikeikkaa ja panostaa nyt duoon.


"Tilasimme Administer Jyväskylän 6-vuotisjuhliin ohjelmanumeroksi Duo Kivistö & Tynin. Pieni kokoonpano sopi hyvin pieneen tilaan ja saimme sopivasti rockin ja muun musiikin tunnelmaa avajaistilaisuuteemme. Volyymia oli sopivasti. Musiikki oli meille räätälöityä. Lisäksi Kari Tyni piti viestinnällisen osuuden tiimipelaamisesta joka upposi meidän kevään teemaan hyvin."
- Vesa Herranen, Administer OyDuossa Kivistö & Tyni yhdistyvät molempien vahvuudet ja tuottavat kokonaisuuden, joka on enemmän kuin osiensa summa. Olli Kivistöllä on taipuisa ääni ja rekisteriä löytyy niin, että esim. Roy Orbisonin, Elviksen ja Paula Ankan biisit menevät alkuperäisestä sävellajista. Kari Tynillä on puolestaan matala ja pehmeä ääni - alarekisteriääni. Kun nämä äänet yhdistetään, syntyy mielenkiintoinen yhteissaundi, joka erottaa duon monista muista esiintyjistä.

Ohjelmisto taipuu suomalaisesta iskelmällisestä tanssimusiikista rockin ja kantrin kautta tarvittaessa vaikkapa tuokioksi vanhaan tanssimusiikkia. Duon musiikki sopiikin kuunneltavaksi ja tanssittavaksi!

Biisilistalta löytyvät kevyen musiikin koti- ja ulkomaiset klassikot ja myös muutamat pikantit erikoisuudet. Ohjelmistoon on tullut mukaan myös tarinallisia kantrihenkisiä lauluja, joita ovat levyttäneet mm. Willie Nelson ja Johnny Cash ja kotimaisista artisteista mm. Kari Tapio.

Olli Kivistö ja Kari Tyni ovat myös kokeneita juontajia, mikä auttaa tekemään duon keikoista luontevia, vuorovaikutteisia ja viihdyttäviä.

Tämä kokoonpano tarjoaa ikimuistoisen ohjelmasisällön niin yritysjuhliin kuin yksityistilaisuuksiinkin. Kysy lisää ja buukkaa herrat omiin juhliisi!

Tiedustelut:
email: toimisto(at)sallap.fi!
puh: 040 512 2304

Ohjelmatoimisto ViihdeSallap Oy - 010 666 5710 - toimisto(at)sallap.fi - 2017

ViihdeSallap youtube facebook twitter etusivu kilpailutapahtumat artistit/ohjelmat levykauppa tarjous media