Kultakurkku - karaoke

Suomen Kärkikaraoke

Suomen King Elvis

Kimppakaraoke

Olutkisat

Lavatähti

Suomen King ElvisSUOMEN KING ELVIS 2011 VOITTAJA LAULOI KANSANEDUSTAJALTA JALAT ALTA!

It's now or never, Cant help fall in love sekä monet muut Elviksen tunnetuksi tekemät kappaleet raikasivat jälleen kerran Kivijärven Kukkomarkkinoilla perjantaina 29.7 kun vuoden 2011 Suomen King Elvis valittiin.

Kilpailun voittajaksi ja samalla yleisön ylivoimaiseksi suosikiksi lauloi Janne Siitari (30) Mikkelistä. Kilpailukappaleet Elviksen How great thou art ja If I can dream toivat Siitarille kovatasoisen kilpailun voiton. Tulkintoja kuvattiin herkiksi, ammattitaitoisiksi ja koskettaviksi.

Tuomaristossa istunut kansanedustaja Anne Kalmarin mukaan voittaja lauloi häneltä kirjaimellisesti jalat alta, mutta kuitenkin samalla tunteellisesti "äijämäiseen" tyyliin. Kalmarin lisäksi tuomaristo koostui seuraavista henkilöistä: Pekka Helppikangas, Kivijärven kunnanjohtaja; Milla Sillanpää, Järviradio; Anne Hakkarainen, Villipeura Oy sekä Ella Ahonen, Ohjelmatoimisto ViihdeSallap Oy


elvisfinalistit (115K)
Kuvassa vasemmalla King Elvis 2010 voittaja Tarmo Jussila ja oikealla King Elvis 2011 finalistit.

kingelvissiitari (60K)
King Elvis voittaja Janne Siitari.

Yhteistyössä:

- Kivijärven kunta
- Villipeura
- Kopio-Team
- Ykköset-lehti
- Palkintopaja
- Namelli
- POWER-karaoke
- Järviradio
- Pajunkukka, Äänekoski


**********************************
King Elvis- kilpailun avulla etsitään Suomen Elvistä, tyyli saa olla vapaa ja mielikuvitukselle ei kilpailussa aseteta rajoja. Esityksen kantavana voimana voi esimerkiksi olla imitaatio Elviksen visuaalisesta olemuksesta tai tulkinta hänen musiikistaan. Vuoden 2011 voittajalle on luvassa levytys-sopimus sekä konserttikiertue 2012.


**********************************Hiljenny Jouluun - Konserttikiertue tunnettujen joululaulujen parissa
Laulu: Janne Siitari
Säestys: Hannu Matilainen

27.11. Venekosken nuorisoseurantalo (Hankasalmi) klo 19:00
2.12 Kangasniemi-Sali (Kangasniemi) klo 19:00
4.12 Muuramen Kulttuurikeskuksen Muurame-Sali (Muurame) klo 15:00
5.12 Kivijärven ala-asteen juhlasali (Kivijärvi) klo 19:00

Janne Siitari on monipuolinen ja taitava esiintyjä, joka tulkitsee persoonallisesti niin koskettavat joululaulut kuin charmikkaat helmet Elviksen tuotannosta. Satoja kertoja ympäri maata esiintynyt Siitari on oivallinen valinta jouluiseen konserttiin. Joulu kutsuu ihmiset hiljentymään ja nauttimaan yhdessäolosta myös musiikin parissa ja Janne Siitari säestäjänään Hannu Matilainen huolehtivat siitä, että konsertti on koskettavan mieleenpainuva!

Esimerkkejä konserttiohjelmistosta:

Sylvian joululaulu
Sydämeeni joulun teen
Varpunen jouluaamuna
Silent night (Jouluyö, Juhlayö) Elviksen tulkitsemana
White Christmas (Valkea joulu) Elviksen tulkitsemana
-Oikeudet muutoksiin pidätetään-

pääsivu levykauppa lomakkeet lehdistö rekrytointi pyydä tarjous palaute kilpailutapahtumat artistit/orkesterit bändit ohjelmat showt athenis finlandiae