ETUSIVU

OHJELMAPALVELUT

KILPAILUTAPAHTUMAT

PYYDÄ TARJOUS

VERKKOKAUPPA

REFERENSSIT

YHTEYSTIEDOT

MEDIA

ARKISTO

TUOREET AMMATTILAISTEN SUOMENMESTARIT
- SIMONE LEHIKOINEN JA ANTTI-PEKKA PITKÄNEN!

Antti-Pekka & Simone ovat tanssineet yhdessä vuodesta 2010 lähtien. He ovat olleet kuuden parhaan joukossa alkuajoista lähtien ja vuoden 2013 SM-pronssin jälkeen he jatkoivat taistelua kärkikolmikon paikoista. Vuoden 2014 puolella he voittivat SM-osakilpailun ja edustivat Suomea latinalaistanssien Euroopanmestaruuskilpailuissa.

Vuoden 2015 kesällä Antti-Pekka ja Simone siirtyivät ammattilaisiin ja aloittivat kisaamisen ammattilaislattioille menestyksekkäästi. Ensimmäisissä kisoissaan he voittivat silloisen ammattilaisten Suomenmestarin sijoittuen kokonaiskilpailuissa kahdeksanneksi 20:stä parista. Vuoden loppupuolella Antti-Pekka ja Simone edustivat Suomea ammattilaisten latinalaistanssien Maailmanmestaruuskilpailuissa sijoittuen upeasti 16:sta.

Esitykset koostetaan aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Ne voivat sisältää eri tansseja tai teemaan sopivasti esimerkiksi sambaa tai vaikkapa cha-cha-chata. Kysy Simone & Antti-Pekka tapahtumaasi ja katsotaan yhdessä sopiva kokonaisuus juuri teille!

email: toimisto(at)sallap.fi!
puh: 040 512 2304

Ohjelmatoimisto ViihdeSallap Oy - 010 666 5710 - toimisto(at)sallap.fi - 2017

ViihdeSallap youtube facebook twitter etusivu kilpailutapahtumat artistit/ohjelmat levykauppa tarjous media