ETUSIVU

OHJELMAPALVELUT

KILPAILUTAPAHTUMAT

PYYDÄ TARJOUS

VERKKOKAUPPA

REFERENSSIT

YHTEYSTIEDOT

MEDIA

ARKISTO

MENTALISTI JOSE AHONEN

Jose Ahonen on tunnettu taikurina ja mentalistina. Esimerkiksi YouTubessa julkaistu Magic for Dogs - Taikuutta koirille, nosti miehen maailmanmaineeseen ja sen jälkeen Josen viraalihittien katselumäärä on kasvanut yli 50 miljoonaan. Vankalla ammattitaidolla Jose tarjoaa toinen toistaan hämmästyttävimpiä ilmiöitä ja jättää jälkeensä niin ihmetystä kuin riemua. Esityksen jälkeen katsoja haluaa taatusti tulla huijatuksi uudestaan!

Jose kuuluu myös Psychic Entertainers Association -yhdistykseen, johon on päässyt jäseneksi vain noin 250 maailman parasta ammattimentalistia, hypnoositaiteilijaa ja muuta psyykikkoviihdyttäjää. Jose on myös Suomen pitkäkestoisimman taikuriklubin, Club Harhan perustajajäsen.

SHOWT

PÄÄESIINTYJÄ -SHOW
Hypnotisoiva ja mukaansatempaava psykologinen show paljastaa ihmismielen saloja viihdyttävästi. Elämyksellinen esitys vie mentalismin ja psykologisen mielenhallinnan maailmaan hämmentäen ja naurattaen. Ihmisten tulkitsemisen ja psykologisen taikuuden mestari Jose Ahonen johdattelee katsojan halki suggestion, ajatustenluvun ja valheenpaljastuksen saaden yleisön haukkomaan henkeään ja kyseenalaistamaan jopa omat aistinsa.VALKOKANGASTUS & RÄÄTÄLÖIDYT ESITYKSET
Onko yritykselläsi jokin asia, jonka haluat tuoda esiin mieleenpainuvalla ja hauskalla tavalla? Kaipaisiko sisäinen koulutustilaisuus lisää viihdearvoa? Haluaisitko esitellä tuotteen maagisesti? Haluaisitko, että myymäsi asia jää varmasti mieleen, ja että jatkossa ostajillasi on myyjiesi numerot pikavalinnassa? Joselta löytyy metodit ja konstit luoda juuri sinun yrityksellesi räätälöity ohjelma, jossa hyödynnetään taikuutta, mentalismia, interaktiivisuutta ja mediaa. Ohjelma rakennetaan yhteistyössä tilaajan kanssa palvelemaan tarkoitusta mahdollisimman hyvin.

KOULUTUKSET

KUINKA AJATUKSIA LUETAAN?
Vuorovaikutus on tärkeää niin arki- kuin työelämässäkin. Josen johdolla opit mm. tulkitsemaan ihmisiä paremmin, vuorovaikutuksesta tulee tehokkaampaa ja kehonkieli selkeytyy. Luento on käytännönläheinen ja sopii etenkin heille, joiden työssä vuorovaikuttaminen on tärkeää.VIRAALI- & SISSIMARKKINOINTI - NÄIN TEET SEN OIKEIN
Jose taitaa myös viraali-ilmiöt ja onkin luonut itse sekä ollut mukana luomassa useita viraali-ilmiöitä. Hän on osallistunut useaan projektiin ja nostattanut useita projekteja pinnalle - kyselyitä onkin tullut ulkomailta saakka.

Voit kutsua Josen luennoimaan viraali- ja sissimarkkinoinnista tai sparraamaan ja ideoimaan yrityksellesi houkuttelevampaa markkinointia räätälöidysti.

Tiedustelut:
email: toimisto(at)sallap.fi!
puh: 040 512 2304

Ohjelmatoimisto ViihdeSallap Oy - 010 666 5710 - toimisto(at)sallap.fi - 2017

ViihdeSallap youtube facebook twitter etusivu kilpailutapahtumat artistit/ohjelmat levykauppa tarjous media