ETUSIVU

OHJELMAPALVELUT

KILPAILUTAPAHTUMAT

PYYDÄ TARJOUS

VERKKOKAUPPA

REFERENSSIT

YHTEYSTIEDOT

MEDIA

ARKISTO

Suomi100_logo.jpg

KULTAKURKKU KARAOKEN LOPPUTAPAHTUMA
- HIMOS AREENALLA 5.-7.10.2017

Kultakurkku karaoken lopputapahtuma on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa.

Kultakurkku karaoke on yksilökilpailu, jossa alkukarsinnoista jatkoon päässeet laulajat kokoontuvat vuosittain kilpailemaan loppukilpailuun voitosta. Alkukarsinnat huipentuvat kaksipäiväiseen semifinaali- ja finaalitapahtumaan, jonne jokainen alkukarsinnoista jatkoon päässyt laulaja saa kutsun. Ensimmäisenä kilpailupäivänä käydään semifinaalin 1. osa, josta jatkoon päässeet jatkavat lauantain semifinaaliin 2. osaan. Lauantai-iltana käydään finaali, jossa palkitaan jokaisen sarjan voittajat.
- Aikaisempien vuosien voittajat

20-VUOTISJUHLA!
Vuoden 2017 Kultakurkku karaoken loppukilpailun yhteydessä järjestetään juhlakonsertti torstaina 5.10. Himos Areenalla Jämsässä. Tuolloin juhlitaan tapahtuman 20-vuotisjuhlavuotta sekä Suomen 100-vuotisjuhlavuotta! Konsertin lisäksi luvassa mm. paneelikeskustelu. Lisätietoja julkaistaan pian, pysythän kuulolla! ;)

Tapahtumaan haetaan yhteistyökumppaneita, ja tarjoamme laajan näkyvyyden yrityksellesi. Kysy lisää toimisto(at)sallap.fi ja keskustellaan yhdessä, kuinka juuri sinun yrityksesi voisi olla mukana tapahtumayhteistyössä.

KILPAILIJOILLE
Itse loppukilpailu järjestetään tuttuun tapaan Himos Areenalla pe-la 6.-7.10.2017. Tulethan kuitenkin paikalle jo torstaina nauttimaan juhlakonsertista!

Alkukarsinnat tulevaan loppukilpailuun ovat parhaillaan käynnissä ja lisää paikkoja päivitetään jatkuvasti - voit myös vinkata oman paikkakuntasi karaokepaikkoja meille! Kilpailijat valitsevat kilpailukappaleet alla olevista listoista. Listoista löytyvät esittäjät ja kappaleiden koodit. Tutustuthan myös kilpailun yhteisiin pelisääntöihin. Kaikissa sarjoissa naiset ja miehet kilpailevat erikseen ja päätöksen sarjavalinnasta tekee laulaja:

- alle 30-vuotiaat - 30-49-vuotiaat - 50-65-vuotiaat - yli 65-vuotiaat

- Semifinalistit 2017, tähän mennessä jatkoon päässeet laulajat
- Alkukarsintapaikat
- Kilpailusäännöt
- Biisilista aakkosittain esittäjän mukaan
- Biisilista aakkosittain kappaleen mukaan

MAJOITUS
Varaa jo nyt majoitus Kultakurkku karaoke 2017 lopputapahtumaan! Ensi vuoden Kultakurkku-viikonlopulle on taas osallistujille majoituksessa "Kultakurkku-etu". Etu koskee vain osaa mökeistä / huviloista ja sen saa vain puhelimitse tehtyihin majoitusvarauksiin. Etuna pääset majoittumaan jo klo 10:00, jolloin ehdit vaihtamaan vaatetta, ehostautua ja asettautua taloksi ennen kisarupeamaa.
- Lisätiedot majoituksesta, mökit, huvilat ja huoneetLisätietoa kilpailusta ja lopputapahtumista:
Ohjelmatoimisto ViihdeSallap Oy
toimisto(at)sallap.fi
040 512 2304/Ella

Kultakurkku

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Ohjelmatoimisto ViihdeSallap Oy - 010 666 5710 - toimisto(at)sallap.fi - 2017

ViihdeSallap youtube facebook twitter etusivu kilpailutapahtumat artistit/ohjelmat levykauppa tarjous media