Kultakurkku - karaoke

Suomen Kärkikaraoke

Kimppakaraoke

--

Alkukarsinnat 2014 Kultakurkku, Kärkikaraoke ja Kimppakaraoke -loppukilpailuihin - katso tästä!

Semifinalistit 2014 Kultakurkku, Kärkikaraoke ja Kimppakaraoke -loppukilpailuihin - katso tästä!

Kultakurkku - Karaoke

Kultakurkku

Kultakurkku –karaokekilpailu on soolokilpailu, jossa alkukarsinnoista jatkoon päässeet laulajat kokoontuvat vuosittain kilpailemaan loppukilpailuun voitosta. Kilpailussa sarjoja on kolme:

• alle 25 –vuotiaat
• yleinen
• yli 50 –vuotiaat

Kaikissa sarjoissa naiset ja miehet kilpailevat erikseen.

Alkukarsinnat huipentuvat kaksi päiväseen semifinaali – ja finaalitapahtumaan, jonne jokainen alkukarsinoista jatkoon päässyt laulaja saa kutsun. Ensimmäisenä kilpailupäivänä käydään semifinaalin 1. osa, josta jatkoon päässeet jatkavat lauantain semifinaaliin 2. osaan. Lauantai-iltana käydään finaali, jossa palkitaan jokaisen sarjan voittajat.

Kultakurkku karaoke 2014 lopputapahtuma järjestetään 10.-11.10.2014 Himos Areenalla Jämsässä.

ALKUKARSINNAT 2014 näet tästä linkistä.
Vuoden 2014 Kultakurkku-karaoken loppukilpailuun tähän mennessä jatkoon päässeet!

--

KULTAKURKKU 2014 KUTSUT JATKOON PÄÄSSEILLE TÄSTÄ
Ilmoittautuminen on alkanut. Jos et ole saanut omaa kutsuasi, ota yhteyttä toimisto@sallap.fi

Lue Kultakurkku 2014 esitettä tästä

Karaokemessuista info

Kultakurkku-karaoken UUDET biisilistat:
- Aakkosjärjestyksessä KAPPALEEN mukaan
- Aakkosjärjestyksessä ESITTÄJÄN mukaan

--

Himos Areenalla Kultakurkku-kilpailu ja karaokemessut

Vuosittain järjestettävä karaoketapahtuma Kultakurkku-laulukilpailu käydään pe-la 10.-11.10.2014 Jämsän Himos Areenalla. Kultakurkku kutsuu kokoon Suomen taitavimmat karaokelaulajat, heidän kannatusjoukkonsa sekä kaikki muut tapahtumasta kiinnostuneet. Yleisökaraokea ja tanssia on tarjolla kaikille koko viikonlopun ajan. Tänä vuonna Kultakurkku nostaa panoksiaan: jokaisen sarjan voittajien joukosta finaalituomaristo valitsee vielä Kultakurkku Master -tittelin saajan, jolle on luvassa 1000 euron pääpalkinto. Finaalituomaristossa nähdään mm. Ilkka ”Ile” Vainio ja Ylen aluetoiminnan päällikkö Jyri Kataja-Rahko.

Himos Areenalla järjestetään lisäksi karaokemessut, kirpputori ja huutokauppa. Messuille ja kirppikselle on jokainen tervetullut esittelemään ja myymään tuotteitaan ja tavaroitaan. Tarjoamme myyntipaikkoja hintaan 1 päivä = 30€, 2 päivää = 40€. Lue lisää tästä linkistä.
Viikonloppuna mukana ovat myös televisiosta tutut Suomen Huutokauppakeisari Aki Palsanmäki, vaimo Heli ja avustaja Markku, jotka pyörittävät lauantaina messujen yhteydessä huutokauppaa. Huutokauppaan jokainen saa tuoda omia tavaroitaan myytäväksi.

Kultakurkku-tapahtumaan on vapaa pääsy koko viikonlopun ajan. Tänäkin vuonna lauantaina arvotaan paikallaolevien kesken muun muassa 1 000 euron shekki. Arvontaan voi osallistua sekä perjataina että lauantaina, jolloin voittomahdollisuus kaksinkertaistuu.

Kilpailun alkukarsintavaihe on parhaillaan käynnissä. Viimeinen alkukarsinta järjestetään Himoksella 10.10. perjantaina. Himoksen alkukarsintaan tulee ilmoittautua etukäteen 6.10. mennessä, paikkoja rajoitetusti. Vain alkukarsinnoista jatkoon päässeet saavat nousta Himos Areenan suurelle lavalle ja valloittaa arvovaltaisen tuomariston.
Semifinaali on kaksiosainen, perjantain semifinaalista jatkoon päässeet laulavat lauantain semifinaalissa. Lauantai-ilta huipentuu finaaliin. Tapahtuma alkaa molempina päivinä klo 11.

Myyntipaikka- ja huutokauppakyselyt ja varaukset sähköpostilla toimisto@sallap.fi tai puhelimitse arkisin klo 10-15 ViihdeSallapin toimistoon p. 010 666 5712/Lassi ja Tony.

Lisätietoa kilpailusta ja lopputapahtumasta: www.viihdesallap.fi
Ohjelmatoimisto ViihdeSallap Oy, sähköposti: viihdesallap@kolumbus.fi tai p. 040 512 2304/Ella. Löydät meidät myös Facebookista!

Majoitustiedustelut: Himoslomat, online-varaus http://www.himoslomat.fi/, sähköposti: himoslomat@himoslomat.fi tai p. 020 711 9200.

--

Kultakurkku 2013Kultakurkku - karaoken arkisto

Lisätietoa kilpailusta ja lopputapahtumasta: Ohjelmatoimisto ViihdeSallap Oy, e-mail: viihdesallap@kolumbus.fi tai p. 040 512 23 04.

-oikeudet muutoksiin pidätetään-

pääsivu levykauppa lomakkeet lehdistö rekrytointi pyydä tarjous palaute kilpailutapahtumat artistit/orkesterit bändit ohjelmat showt athenis finlandiae