Kultakurkku - karaoke

Suomen Kärkikaraoke

Suomen King Elvis

Kimppakaraoke

Olutkisat

Lavatähti

--

Alkukarsinnat 2014 Kultakurkku, Kärkikaraoke ja Kimppakaraoke -loppukilpailuihin - katso tästä!

Semifinalistit 2014 Kultakurkku, Kärkikaraoke ja Kimppakaraoke -loppukilpailuihin - katso tästä!

KimppakaraokeUusi karaoken suurtapahtuma M/S Baltic Princessillä
Voitonjuhlaa: 2. Pauce & Circa (vas.), voittajat Korppu & Harppu sekä 3. Greta ja Matti duo.

Tallink Silja Linen M/S Baltic Princess täyttyi sunnuntaina 6. ja maanantaina 7. huhtikuuta loistavista karaokelaulajista ja heitä äänekkäästi kannustavasta yleisöstä. Risteily tarjosi karaokepainotteista ohjelmaa, mm. Kimppakaraoke-loppukilpailun. Kilpailuun oli kutsuttu yli 700 kovatasoista laulajaa, jotka olivat selvittäneet tiensä jatkoon ympäri Suomen järjestetyistä karsinnoista vuonna 2013.

Tapahtuman juonsi Erno Koveluhta energisellä show'llaan ja tekniikasta vastasivat Hannu ja Markku. Kilpailun lisäksi tarjolla oli myös karaokekoulutusta Enja Ikäheimon johdolla esiintymisjännitykseen ja laitteiston hallintaan.


Finalistit

Finalistit:
Ben & Christian:
Ben Heikkilä ja Christian Hietala (Kokkola)
Dream Team: Krista Tammi, Teemu Tsernov ja Marjo Nuutinen (Turku)
Greta ja Matti duo: Greta Svajone ja Matti Seppänen (Helsinki)
Huru-ukot: Pekka Toivainen ja Pekka Pellonpää (Jyväskylä/Turku)
Kivistön kimppa: Jaakko Repo, Jouko Lukkonen ja Heimo Kettunen (Jyväskylä)
Korppu & Harppu: Kati Puhakka ja Tuula Hiltula (Oulu/Outokumpu)
Larisa & Marke: Larisa Vanhanen ja Marke Ranta (Kaarina/Pori)
Mirtsu & Waltsu: Mira Laakso ja Arto Valtonen (Salo/Kangasala)
Pauce & Circa: Paula Vilmi ja Kirsi Karppanen (Kuhmo)
Tyttelit: Sirkka Näsi ja Helena Hommonen (Akaa/Paimio)

Kilpailu oli erittäin tasokas ja kamppailu finaalipaikoista oli kovaa. Kimpat olivat laulun lisäksi panostaneet myös huikeisiin show-esityksiin. Kilpailun tuomaroivat Iltalehden kuvaaja Kari Pekonen sekä toimittaja ja karaokeharrastaja Marita Waenerberg, sekä järjestävän organisaation Ohjelmatoimisto ViihdeSallap Oy:n henkilöstöpäällikkö Ella Ahonen. Tuomariston puheenjohtaja Akun Tehtaan myyntijohtaja Pasi Järvinen halusi antaa erikoismaininnan nuorille miehille Benille ja Christianille ja hän on varma, että heistä tullaan kuulemaan vielä.

Kilpailun voittivat Korppu ja Harppu eli Kati Puhakka ja Tuula Hiltula (Oulu/Outokumpu) kappaleella You give love a bad name. Toiseksi sijoittuivat Pauce & Circa eli Paula Vilmi ja Kirsi Karppanen (Kuhmo) kappaleella Sukkula Venukseen ja kolmanneksi tulivat Greta ja Matti duo eli Greta Svajone ja Matti Seppänen (Helsinki) kappaleella Minä suojelen sinua kaikelta.

Risteilyllä järjestettiin arvontoja, joissa palkintoina oli mm. yhteistyökumppaneiden tuotepalkintoja. Näyttelijä Risto "P.A. Turpeinen" Salmi ja M/S Baltic Princessin risteilypäällikkö Anne Sarlin-Rauhala ojensivat pääpalkinnon, 1000 euron shekin, onnettaren suosimalle Tuula Oksaselle (Viitasaari). Arvokkaan KSF:n karaokepaketin voitti Urho Nyberg Jyväskylästä.


Risteilypäällikkö Anne Sarlin-Rauhala, Tuula Oksanen ja Risto "P.A. Turpeinen" Salmi

Karsinnat tuleviin Kultakurkku, Suomen Kärkikaraoke ja Kimppakaraoke 2014 -kilpailuihin ovat juuri nyt menossa, lisää tietoa löydät osoitteesta www.viihdesallap.fi. Karsintapaikkoja tulee koko ajan lisää. Seuraavat loppukilpailut ovat: Kultakurkku-karaoke 2014 loppukilpailu Jämsän Himos Areenalla 10.-11.10.2014, Suomen Kärkikaraoken 2014 loppukilpailu Kylpylähotelli Summassaaressa Saarijärvellä 27.-28.2.2015. Kimppakaraoke-risteilyn ensi kevään päivämäärä ilmoitetaan vielä ennen kesälomia.

Kilpailun järjestäjä Ohjelmatoimisto ViihdeSallap Oy kiittää kaikkia osallistujia ja mukana olleita, sekä yhteistyökumppaneita, jotka mahdollistivat tapahtuman toteutumisen.Ohjelmatoimisto ViihdeSallap Oy toivottaa karaokelaulajat tulevanakin vuonna tervetulleiksi Kimppakaraoke-risteilylle!

Lisätietoa kilpailusta ja lopputapahtumasta:
Ohjelmatoimisto ViihdeSallap Oy
Ella Ahonen
e-mail: viihdesallap@kolumbus.fi
p. 040 512 23 04


“Kisan tulokset selviävät maanantai-iltana - toivottavasti matkustajatkin”, heitti Risto "P.A. Turpeinen" Salmi sunnuntaina virallisessa avajaispuheenvuorossaan

Yhteistyökumppanit:

- Aakkosjärjestyksessä KAPPALEEN mukaan
- Aakkosjärjestyksessä ESITTÄJÄN mukaan


Katso tästä loppukilpailuun päässeet laulajat!

Kimppakaraoke - esikarsintapaikkoja 2014

Kimppakaraoke - kuvia

Kimppakaraoke - arkisto

-Oikeudet muutoksiin pidätetään-

pääsivu levykauppa lomakkeet lehdistö rekrytointi pyydä tarjous palaute kilpailutapahtumat artistit/orkesterit bändit ohjelmat showt athenis finlandiae