Hannu Karjalainen Group

Jaana Hiltunen & Sheriff

Janne Siitari

Jorma Markos & La Mer

Juha-Matti orkestereineen

Karavaani

Kari Kuronen & VeljeXet

Mestari Orikanto

Mikko Alatalo

Pekka Parsola & Anne-Mari Hakala

Susanna Gärdström

Tanssiorkesteri Väliaikainen

Teemu Laiho & Varietee

Trio Timo Hacklin

Twisters & Taija Riihimäki

Veli-Matti Linna ja Serena

Juha-Matti orkestereineen


Suomen Julio Iglesiakseksi tituleerattu Juhamatti on säilyttänyt kansansuosionsa lavojen samettiäänenä. Vuosikymmeniä Suomen tanssikansaa viihdyttänyt Juhamatti on uransa aikan kerännyt peräti neljä kultalevyä. Suurimpia menestyksiä olivat albumit "Voitko unohtaa" ja "Niin paljon kuuluu rakkauteen".

Tunnetuimpia Juhamatin levytyksiä ovat mm. "Fanny Fanny", "Eilisen päivän muistan", "Volga", "Pieni ja lämpöinen, "Mikä sulle oikein tuli", "Vain rakkaus", "Lemmenlaiva", "Mikä sulle oikein tuli".

Vaikka Juhamatin menestyslevyjen aika on ollut tältä erää takanapäin, on Suomen Julio Iglesiakseksi tituleerattu Juhamatti säilyttänyt kansansuosionsa lavojen samettiäänenä. Maaliskuussa 2000 Juhamatti vietti yhdistettyä 30-vuotistaiteilijajuhlaa ja 50-vuotispäiväänsä. Tapahtuman yhteydessä ilmestyi myös juhlalevy "Älä pelkää olla hellä". Uutta musiikkia on ollut tekeillä yhteistyössä Veikko Samulin kanssa.


Kysy lisätietoja meiltä: viihdesallap(at)kolumbus.fipääsivu levykauppa lomakkeet lehdistö rekrytointi pyydä tarjous palaute kilpailutapahtumat artistit/orkesterit bändit ohjelmat showt athenis finlandiae